5 Instagram toppers die meer volgers verdienen


Het is alweer enige tijd geleden dat ik m'n Instagram favorieten op een rijtje heb gezet (zie deel I, deel II en deel III). Ondertussen ben ik alweer zoveel leuke accounts tegengekomen, die naar mijn mening veel meer volgers verdienen, dus deze zet ik in deze post 'ns even lekker in het zonnetje.

Het blijft toch een heerlijk medium, dat Instagram. Ik kijk regelmatig op de 'Explore' pagina om nieuwe accounts te spotten en ook via de comments op foto's die geplaatst zijn door mede-IG-ers kom ik vaak leuke nieuwe 'contacten' tegen.

Onderstaand een aantal accounts, die absoluut de moeite van het volgen waard zijn, ik zou snel een kijkje bij ze nemen!

dinyterpstra


Als ik de foto's van Diny bekijk, heb ik het idee dat er echt aan alle kanten ramen in haar huis zitten! Wat een heerlijke lichtinval, vooral aan de eetkamertafel! Vind haar groene kast ook zo gaaf, volgens mij zit dezelfde kleur ook op één van haar muren...

kprins_ ✪ 


Klarieke plaatst foto's van haar heerlijk lichte huis, vind vooral de lampen boven haar eetkamertafel helemaal leuk, want die hebben wij ook! En dan die buffetkast....

britzjes


Ik word altijd erg blij van de foto's van Mariëlle. Veel bloemen en planten en heel veel leuke woonaccessoires, waarmee ze heel veel leuke hoekjes in huis creëert!

madeloesmertens ✪ 


Madeloes maakt mooie, lichte foto's van haar huis, waarin ze hele gave kleurencombinaties gebruikt. Ik word er in ieder geval altijd erg vrolijk van! Ze heeft trouwens ook een heel leuk blog!

bloosz


En last but zeker not least de account van Chantell, eigenaresse van sieradenwebshop Bloosz en van een geweldig huis. Echt een aanrader, ben vooral fan van haar keuken en badkamer!!

Hopelijk heb je weer wat inspiratie op kunnen doen, als jij nog wat leuke Instagram tips hebt, hou ik me aanbevolen!

Liefs,
Lin ✿

2 opmerkingen

  1. Wow! Super mooie foto's. Ik houd van licht in huis. Ik volg heel weinig home/interieur accounts op Instagram toch fijn voor inspiratie ;-) ik ga ze opzoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gaaf he, vind het heerlijk om af en toe weg te dromen bij zulke foto's! Veel kijkplezier, maar dat gaat zeker lukken!!

      Verwijderen