My life on Instagram... and other social media


Wanneer ben je verslaafd aan social media? Ik moet eerlijk zeggen dat ik meerdere keren per dag Facebook, Instagram en Twitter check en ook regelmatig posts plaats. Ik ben (nog) niet zo iemand die opveert bij elk geluidje wat er uit de telefoon komt (zeker niet op de dagen dat ik werk, want dan staat-ie gewoon op stil), maar ik moet ook bekennen dat er echt geen dag voorbij gaat zonder een Instagram post of een blik op Facebook.

Voordat ik vorige week m'n blog begon, was ik al lange tijd actief op Facebook en Instagram. Nadat ik steeds meer woonblogs ging lezen en volgen, ontstond het idee om een aparte Instagram account aan te maken voor alle interieurplaatjes. Ondertussen is dit toch echt wel een verslaving te noemen, ik volg vele mooie en inspirerende feeds en plaats hier dagelijks meerdere posts.

Daarnaast lees ik ook een groot aantal lifestyle, woon- en kookblogs, en langzamerhand ontstond het idee om zelf ook eens wat op papier te zetten. Natuurlijk in eerste instantie voor mezelf, maar uiteindelijk is het toch leuk als je wat reacties krijgt op datgene wat je op het worldwide web plaatst. Ik heb me daarom eerst verdiept in de ins en outs van het bloggen en wat is het internet dan toch handig! Op o.a. www.blogaholic.nl en www.blogtrommel.com staan ontzettend veel handige tips, dus na deze research heb ik alle moed bij elkaar geraapt en ben 'gewoon' begonnen.

Ook heb ik een Twitter account aangemaakt, zo heerlijk om af en toe een korte kreet te tweeten of m'n Instagram foto's te delen. Ik ben nog geen rasechte Tweep, maar ik doe m'n best!

Kortom, ik vind mezelf (nog) niet verslaafd (ok, misschien wel een beetje aan Instagram), maar kan me wel uren vermaken op de iPad of achter de computer met alle interessante en inspirerende blogs en feeds die ik tegenkom. Misschien tot snel! :-)

1 opmerking

  1. Ik ben zelf ook wel een beetje verslaafd aan Instagram. Ik kijk denk ik elk uur wel even op IG. Ik let er wel op dat het niet te erg wordt, en anders tikt mn vriend me wel op de vinger haha! Maar onwijs leuk dat je bent begonnen met bloggen! Succes:)

    BeantwoordenVerwijderen