Family fotoshoot


Al een jaar of twee, drie roepen m'n broer en ik dat het misschien leuk is om onze ouders een fotoshoot kado te doen voor hun trouwdag, verjaardag of vader- en/of moederdag. Het is al die tijd bij roepen gebleven, maar twee weken geleden was het dan eindelijk zover.... onze family fotoshoot op het strand ging eindelijk plaatsvinden!

We hebben zo her en der wat informatie ingewonnen, maar wat ik altijd zo jammer vind, is dat je bij de meeste (professionele) fotografen niet de beschikking krijgt over alle foto's die gemaakt zijn. Toen we een vriend van m'n broer benaderden, die hobby-fotograaf is en regelmatig shoots doet, wilde hij ons graag helpen én we zouden alle originele foto's meekrijgen.

Zo gezegd, zo gedaan! We wilden heel graag foto's maken op het strand, maar de eerste datum die we geprikt hadden, kon helaas niet doorgaan i.v.m. regen, maar een week later was het dan zover. In de familie-app werd druk besproken wie wat aan zou dan (m.n. de dames in het gezelschap waren hier natuurlijk mee bezig) en uiteindelijk hebben we besloten om zoveel mogelijk in het wit op een blauwe of spijkerbroek naar het strand te vertrekken.



En het was leuk! Omdat we de fotograaf allemaal kennen, de een wat beter dan de ander, was het zo heerlijk relaxed. Hij heeft ontzettend veel foto's gemaakt; van ons allemaal te gelijk, ik met m'n moeder, onze dochter met d'r neefje, wij met ons gezinnetje enzovoorts. Er zijn zowel foto's gemaakt in de branding als in de duinen en toen begon het wachten...

Maar begin deze week kregen we alle foto's doorgestuurd en ze zijn ontzettend leuk geworden. Ze zijn me nu al heel dierbaar, allebei m'n ouders zijn nu nog gezond en goed ter been, maar je weet dat het zomaar heel anders kan zijn. We hebben genoten en zelfs m'n moeder en ik, die niet zo heel fotogeniek zijn, staan mooi op de (meeste) foto's! Nu nog even een selectie maken en bedenken wat we er mee gaan doen.... Heeft iemand misschien nog een bijzonder idee??

Liefs,
Lin ✿

2 opmerkingen

  1. Leuk geworden! Het strand is altijd zo'n lekkere fotogenieke locatie. Als het niet regent :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig wonen we dicht bij het strand en hadden we een heel flexibele fotograaf, als het geregend had, hadden we de shoot gewoon weer een weekje op kunnen schuiven!

      Verwijderen