My Instagram favorites - part I


Ik ben een groot liefhebber van Instagram, vooral de accounts met mooie woon- en interieurfoto's verslind ik. Voorheen was ik aangewezen op 1 x in de maand de VT Wonen en de Ariadne at Home om aan mijn binnenkijkers te komen. Ook liep ik graag 's avonds in het donker met onze hond ons dorp door om lekker overal naar binnen te kunnen gluren, maar gelukkig is daar het fenomeen Instagram!


Er is hier zo ontzettend veel wooninspiratie op te doen, daar kunnen geen tien jaargangen VT Wonen en Ariadne at Home tegenop! Ik volg nu ruim 500 feeds en eerlijk is eerlijk, helaas heb ik niet de tijd om alle posts op de voet te volgen. Wel probeer ik meerdere malen per dag door alle schitterende foto's te scrollen, want er is zoveel moois te zien! Ik zet graag een aantal van mijn favorieten voor je op een rijtje, onderstaand de eerste vijf:



Een heerlijk account van Wendy van Megen met schitterende interieur- en tuinfoto's. Vind de shutters voor haar ramen echt zo mooi en ook haar tuin is erg mooi gestyled... plaatje!

@jess_vdberg


De feed van Jessica vd Berg is heerlijk licht, veel wit met af en toe een vleugje kleur. De foto's zijn zo ontzettend mooi gestyled, ze zouden niet misstaan in de woonbladen!

@sevencouches


Mardou uit Haarlem heeft een heerlijk huis, waarvan ze ons op haar Instagram-account laat meegenieten. Vind ook haar tuin helemaal geweldig, waarin binnenkort een veranda zal verschijnen!

@manon_o87


Op haar Instagram-foto's is goed te zien dat Manon houdt van wit, grijs, zwart en hout (precies de kleuren waar ik ook van hou). Ben gevallen voor haar (keuken)kast, die ze zo onwijs gaaf gestyled heeft!

@nikigem


Gemma Westerink is ondertussen 'wereld'beroemd om haar houten vakkenkast, die ze vakkundig heeft meeverhuisd van haar vorige naar haar nieuwe woning. Ze plaatst heerlijke foto's van haar huis, dat ze in Scandinavische stijl heeft ingericht. Ze heeft ook een heel leuke blog trouwens!

Dit was zomaar een greep uit mijn favoriete Instagram-account, volgende week volgt deel II!



3 opmerkingen

  1. Instagram is voor mij ook zo verslavend. Momenteel volg ik zoveel mooie interieuraccounts, maar heb nu weer wat leuke nieuwe accounts om te gaan volgen! Bedankt voor de tips. Ben benieuwd naar deel II.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Gemma, dank je wel voor je reactie, lieff! Ik was echt van plan om deel II nog vóór m'n vakantie te plaatsen, maar dat gaat me niet meer lukken. Morgen vliegen we naar Lefkas in Griekenland, dan heb ik tijd zát om deel II te schrijven, en daar zitten weer heel veel leuke accounts tussen! Hopelijk heb je nog even geduld! ;-)

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen